ZONE DIET

The Zone Diet Uitgelegd

Je hoeft geen scherpe waarnemer te zijn om te beseffen dat er iets heel ernstigs aan de hand is in de westerse wereld. Ga gewoon een wandeling maken en kijk zelf maar eens om je heen.
U zult zich onmiddellijk realiseren dat obesitas epidemische proporties heeft aangenomen.
De verantwoordelijkheid voor deze ramp wordt steeds meer toegeschreven aan gulzigheid en gebrek aan zelfbeheersing, maar de werkelijkheid is veel complexer dan dit.

Het punt is dat onze hormonen en genen in miljoenen jaren nauwelijks zijn veranderd, maar dat het voedsel in de afgelopen 100 jaar drastisch is veranderd. 

In het begin van de 20e eeuw bedroeg de suikerconsumptie per persoon van de bevolking in Europa 1 kg per jaar, terwijl die vandaag de dag ongeveer 80 kg per jaar bedraagt. 

Soortgelijke trends zijn te zien in de dramatische toename van de consumptie van Omega 6-vetzuren en de daarmee gepaard gaande daling van Omega 3.

Onze hormonen en genetische samenstelling kunnen niet zomaar in korte tijd veranderen en dat verklaart de bovengenoemde verwoestende effecten.

Om een lang verhaal kort te maken, we zitten midden in een echte voedingsstorm die verschrikkelijke gevolgen heeft gehad die gemakkelijk te zien zijn in de statistieken over zwaarlijvigheid en overgewicht in heel Europa.

Is er een uitweg, iets wat gedaan kan worden om aan dit vreselijke lot te ontsnappen?

Ja, een nieuwe voedingsaanpak. Het Zone dieet.

De verklaring is simpel, ook al is de wetenschappelijke achtergrond zeer complex:
Een caloriearm dieet moet worden gevolgd.

Het aannemen van een caloriearm dieet is makkelijker als je geen honger hebt.
Het volgen van een matig laag caloriedieet voor de rest van je leven is veel gemakkelijker als er grote hoeveelheden voedsel gegeten kunnen worden.

De Zone kan u helpen met al deze punten.

Suits for diabetics.

Tasteful & sexy.

High physical & mental levels all day long.

A lifestyle, no diet.

Wat is het Zone dieet?

Het is een evenwichtige fysiologische toestand in uw lichaam waarbij de door het dieet gecontroleerde hormonen binnen een zone met maximale effectiviteit worden gehouden.

Deze definitie onthult veel van Dr. Sears’ intuïtie: het geheim van ons welzijn hangt samen met de controle van specifieke hormonen die binnen een zone moeten worden gehouden, niet te hoog of te laag.

Voedsel is de enige manier om in deze zone te komen en binnen de zone te blijven.

De drie macronutriënten worden opgesplitst in gunstig (aanbevolen) en ongunstig (niet aanbevolen). Ze moeten worden gecombineerd in vooraf bepaalde doses bij elke maaltijd, gedurende minstens 5 maaltijden per dag. Meer in het bijzonder zijn de aanbevolen voedingsmiddelen koolhydraten met een lage glycemische belasting, magere eiwitten en olijfolie, met de toevoeging van omega 3-vetzuren.

 

EnerZona Producten

Deze aanpak maakt het mogelijk om een aantal hormonen te controleren die verantwoordelijk zijn voor uw welzijn. De resulterende effecten die kunnen worden bereikt zijn:

Gewichtsverlies, verlies van lichaamsvet (1 week)

Tussen haakjes kunt u de tijd aflezen die nodig is om de effecten te bereiken. Door te verwijzen naar deze punten kan men gemakkelijk de geheimen van het succes van het dieet uitleggen:

Vanuit een technisch oogpunt is een andere kwestie die het vermelden waard is, dat het zonedieet kan steunen op substantieel wetenschappelijk bewijs op basis van een groot aantal onderzoeken van hoog niveau die in de afgelopen jaren zijn gepubliceerd.

Shopping Cart